juflois.reismee.nl

Woensdag 23 mei mei, een dagje vrij:)

Hallo allemaal, daar ben ik weer!

Ik ben net terug van mijn vrije dag in Londen!
Vandaag hoefden wij dus geen scholen bezoeken, maar waren we vrij om te gaan waar we zelf wilden!

Ik ben met 3 klasgenoten de stad gaan verkennen.
Jullie zijn van mijn vorige verslagen te weten gekomen dat ik de bekendste bezienswaardigheden al heb gezien.
Vandaag zijn wij dus naar de wat meer onbekende gebieden geweest.

We vertrokken vanmorgen om half 11 vanuit onze herberg (daar maak ik ook nog een foto van), naar het metrostation. We zijn met de metro naar Brick Lane gereisd. Dit is een straat die meer buiten het centrum ligt. Hier hebben enkele kunstenaars zich gevestigd om hun kunst te verkopen. Ook zijn hier winkels met vintage (hippe tweedehands) kleren.
Er was ook veel kunst op de muren van de huizen te zien, erg mooi en knap!

Vervolgens zijn we naar Greenwich geweest. Hier was een markt waar kunstanaars hun eigen kunst verkochten en waar eetkraampjes, met eten uit veel verschillende landen stonden. Dit was erg leuk om te zien.
Ook zijn we naar de 0 meridiaan geweest, hier is de tijd vastgesteld.

Later zijn we In Camden Town een hapje gaan eten. Ik had typisch Engels fish and chips (gebakken vis met frietjes) gegeten, erg lekker!

Inmiddels is het hier kwart voor 10 en ben ik dit stukje voor jullie aan het schrijven.
Ik vind jullie reacties op mijn vorige verslag erg leuk en hoop dat jullie deze ook leuk zullen vinden!

Heel veel plezier morgen op schoolreis. En meester Jan niet in het water gooien he:P!

Groetjes juf Lois